CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 29, 2008

Malam2 Terakhir Seorg Abang


haa abg.. tgk ain ngan angah baik tauu.. mana ada gadoh..
aku ngan al.. dok pujuk al yg tak abis2 nangezz..
kami cyg abg..
tgh pk apa tu abg..
angah.. over tauuu
malam b4 abg pindah JB, ktorg gather kat ampang park.. mlm tu abg lain sgt.. mcm takde mood je aku tgk, maybe sedey nak tinggalkan adik2 dia.. lagi satu yg tak best nye, takde kak kasih nak raikan abg..isk8
apa pon aku nak wish all the best kat abg.. doa kami sentiasa mengiringi abg.. love u

2 comments:

Kasih Alyza said...

huwaaaaaaa ingat kat abg laaaa... huk hukkk :( :(

yani am said...

hohoho akak oi, abg tu bkan nya kemna pun, tak jauh ha dkat jhor sja klu ingat dkat abg pi la melwat di jhor tu hiksss..