CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 11, 2008

Karaoke Tak OK

breakfast dlu, kasik energy nak nyanyi
maisarah, aku, dayah, shael
hehehe.. dah abiz exam kann, enjoy sakan laaaa.. aku, dayah, maisarah n shael dah plan lama dah nak gi karaoke ni.. yg best nye, maisarah smpai mintak izin mak dia nk ke red box tu tau.. mmg anak yg baik la maisarah ni. akhirnya mak dia bg gak.. kitorg tolak dari UIA kul 9.30pg, then pi breakfast kat dpn sek teknik gombak, pekena nasi lemak. abis makan terus ke SOGO, KL utk ke Red Box. tempat tu mmg best la.. masa kitorg sampai takde sesapa lagi. hikihik punya semangat..

yg paling semangat sekali hari tu maisarah la.. masuk2 je bilik tu terus capai microfon ni.. nari tak hingat dunia..takpe maisarah, kita2 je kan. erm, kitorg sempat la bawak 20 lagu la.. dlm ramai2 kitorg ni suara dayah paling sedap. juara kat Matrik dlu tau.. jgn mare.. kitorg byk nyanyi ramai2, duet.. antara lagu yg di bawak, cinta dalam hati, dokter cinta, seiring sejln, keliru, aku dan kamu n byk lagi la.. setiap org dari kitorg di paksa bawak at least satu lagu secara solo.. aku bawak lagu kenanganku- jeffrydin n tiada lagi cinta-ruffedge. dayah bawak lagu sampai bertemu- erra n mawar- fransisca peter. maisarah bawak lagu laki buaya darat- ratu. shael lak lagu khayalan- VE n ruffedge..
kenangan tak dpt aku lupakan.. best sgt. balik2 je terus tido smpai maghrib.

3 comments:

Kasih Alyza said...

mak oiii seawal buta pg dh karoeke adik, hehehe...

yani am said...

hohoho mcam best sja kak ain karaoke di pgi hri hikss

Djebat said...

patut la lama x wat n3..
mencelebratekn diri yg bru abis exam..
wawawaa