CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 11, 2008

Sayonara

rumet aku yg ceria.. Nul Hakim atas (dari kiri): mun, aku, syafiq, shyda, nawar, kuzai
bawah (dari kiri): husna, bal, hanim, ham, ema, dayah n zaimah
ni semua course mate aku.. kitorg gather reramai kat badminton court kolej saffiyah UIAM mlm 11hb tu utk bg amanat b4 kitorg semua bwk haluan masing2.. tangisan, gelak tawa mengiringi kami.. apapon aku sayang kan kwn2 UIA aku sbb aku rasa mereka lah yg terbaik, yg boleh aku percayai dan yg sentiasa di samping aku.. LOVE U ALL

4 comments:

yani am said...

hohoho kak ain sdah hbis ya jdi student, yani msih bergelut dgan exam. wish me luck thu kak ain. syang kak ain, muahxs.

Djebat said...

huh, ni mesti ain nangis bkoyan2 ni..berapa kotak tisu abis ni? Apa pn tahniah, mudah2an grad cemerlang..

Nor 'Ain Musa said...

thanks yani... gudluck tau.. mana ada berkoyan2 la.. hati kuat nangis dalam hati je abg djebat..

ainul said...

Wawawa... gambar aku yang first sekali. Tapi awat amik gambar yang x lawa ni. kan ade gambar yang aku senyum sapai ke telinga tu.... hahahaha